nyhet

Barnehagene ønsker vedlikeholdsfrie nettsider
Av May-Britt A. Tenold
Publisert 04.april 2019

Mange barnehager har i det siste fått flunkende nye nettsider som fremmer det som er unikt i nettopp deres barnehage. Med utgangspunkt i årsplanen blir nettsiden skreddersydd til barnehagens behov.


Nettsiden er viktig fordi den ofte er foreldrenes førsteinntrykk av barnehagen. Dette inntrykket kan avgjøre valg av barnehage. Er du stolt av barnehagen og det gode arbeidet dere gjør? Da er det godt å ha en nettside som gjenspeiler dette.


Påskekampanje!

Gå ikke glipp av en prisreduksjon på 20%! Bestiller du innen 28. april sikrer du barnehagen ny vedlikeholdsfri nettside til påskepris!

Trykk her for å få påske-pristilbud på nettside!


Det siste året har vi hatt det travelt med å lage nettsider til mange barnehager, og Barnehagen Victorahavn AS er en av disse. Ved å velge Barn-Nett fikk de en lekker, mobiltilpasset, vedlikeholdsfri nettside. Ansatte har også fått egen e-post, uten ekstra kostnader. Når Barnehagen Victoriahavn ønsker oppdateringer, som ny årsplan eller endring av tekst, sender de bare dette i en e-post. Barn-Nett legger ut informasjonen og passer på at alt fungerer og ser riktig ut.


-Du slipper å forholde deg til nye verktøyer, og forsøke å være webdesigner i tillegg til alt annet. Som alltid er vår visjon at dere skal få mer tid til det som er viktig. Vi fokuserer på å dra frem akkurat det som gjør deres barnehage unik.

 

Gi barnehagen ett løft i 2019, og skaff dere en nettside som viser hvem dere er - uten å bruke for mye tid og energi på det.

Bestill et uforpliktende pristilbud i dag!

 

Kundefordelder!

Kjøp ny nettside og oppnå kundefordeler i alle våre skreddersydde verktøy for barnehager. Barn-Nett leverer trygge IT-løsninger for barnehager. Vi tilbyr grunnsystem med daglig drift med komplett HMS. Dette kan oppgraderes med HR-system, foreldrekommunikasjon m.m.

Litt mange leverandører å forholde seg til? Snakk med oss, så finner vi totalløsningen som passer for deg 😊Referanser: 
Vi bruker informasjonskapsler for å måle trafikk og forbedre brukeropplevelsen på nettsiden