nyhet

Rammeplan for barnehagen inn i hverdagen!
Av May-Britt A. Tenold
Publisert 15.september 2017

StyrerAssistenten er utvidet, og alle brukere kan nå glede seg over et oversiktelig system med rammeplanen som grunnmur i ny del for pedagogikk. Tone Tenold, daglig leder i Barn-Nett


Det er mange krav til hvordan en barnehage skal drives. Både HMS- og pedagogisk arbeid skal dokumenteres. I StyrerAssistenten kan du gjøre alt i samme verktøy. I tillegg til markedets mest innholdsrike HMS-system får du nå hele rammeplanen ordnet i et oversiktelig system med lenker til relevante kilder (som udir og ikt-senteret m.m.)


Temainndelingen følger rammeplanens egne kapitler. For hvert tema finnes det mange hjelpedokumenter og nyttige lenker. 


Dokumenter man arbeider med, plasseres i et dokumentarkiv for pedagogisk dokumentasjon. Her har man god oversikt, og kan dele dokumenter med andre ansatte gjennom eBarnehage


Dette samler trådene i ett system som gjør det lettere å oppfylle kravene, og styre en barnehage som samsvarer med rammeplan og lovverk. 


LYTTENDE UTVIKLING
Gjennom tett kontakt med kundene utvikles løsningene kontinuerlig:
– Vi er opptatt av å lytte til brukerne, forteller Tone Tenold, daglig leder i Barn-Nett. -På den måten videreutvikles systemet for å dekke alle behovene en moderne barnehage har. 

Alt på ett sted - mer tid til det som er viktig!


5 grunner til at barnehagen bør ha StyrerAssistenten:

 • Komplett HMS-løsning 
  Automatisk oppdatert etter gjeldende lover og forskrifter. Gratis app for sjekklister, risikovurderinger, logg, skanning, avviksmeldinger.
 • Fakturering
  Gjennom enkle veivisere kan dere fakturere foreldrebetalingen selv. 
 • Digitalt arkiv, trygt lagret med backup
  Legg dokumenter til et enkeltbarn, eller organiser dem i fleksible mapper. Tilgang til ditt arbeid fra hvilken som helst maskin med internett.
 • Utvidelser 
  Jevnlig lansering av nyttig funksjonalitet (som f.eks pedagogikk). Bygg på StyrerAssistenten med moduler som Personalsystem og verktøy for kommunikasjon med foresatte
 • God oppfølging 
  Gratis kundestøtte hos hyggelige konsulenter med erfaring fra bransjen. Gode kurstilbud som inspirerer og engasjerer
 
Vi bruker cookies for å måle trafikk og forbedre brukeropplevelsen på nettsiden