nyhet

Nytt barnehageår, ny rammeplan og StyrerAssistenten utvides!
Av May-Britt A. Tenold
Publisert 06.august 2017

StyrerAssistenten har endret seg mye siden den første versjonen. I senere tid har den også blitt et verktøy for mellomledere, med egne strukturer/tilganger for verneombud og pedagogisk leder.

Gratis app'en eAsy har gjort det enkelt å digitalisere dokumentasjon på sjekkrunder, risikovurderinger, logg og avvik med mobilen. Slik ble det lettere å samarbeide, og papirbunken på skrivebordet er mer eller mindre borte i mange barnehager. 

I tillegg utviklet vi Personal, og eBarnehage som blant annet gjør det enkelt å dele viktig informasjon med kolleger og foresatte på en sikker måte .


Ny del: PEDAGOGIKK

Publiseres i løpet av august!

I sommer har vi jobbet med å utvide StyrerAssistenten, og snart vil det dukke opp et nytt hovedpunkt i menyen: Pedagogikk. Her finner du den nye rammeplanen 2017, og en kunnskapsbase med nyttige lenker og relevant informasjon. Du finner eget arkiv for dokumentasjon av pedagogisk plan og arbeid, og mulighet for å dele viktig informasjon om temaet både gjennom Personal og eBarnehage. Målet er å levere en løsning som vil bidra til at barnehagene drives på en måte samsvarer med rammeplan og lovverk.

Med det ønsker vi dere lykke til og et godt nytt barnehageår!
Husk at du har gratis kundestøtte og kan ringe oss om du lurer på noe :) 


5 grunner til at barnehagen bør ha StyrerAssistenten:

 • Komplett HMS-løsning
  Automatisk oppdatert etter gjeldende lover og forskrifter, gratis app med integrasjon til administrasjonsløsning som gjør det enkelt å inkludere personalgruppen i det kontinuerlige HMS-arbeidet.
 • Fakturering 
  Gjennom enkle veivisere kan dere fakturere foreldrebetalingen selv. 
 • Digitalt arkiv, trygt lagret med backup.
  Legg dokumenter til et enkeltbarn, eller organiser dem i fleksible mapper. Tilgang til ditt arbeid fra hvilken som helst maskin med internett.
 • Utvidelser 
  Jevnlig lansering av nyttig funksjonalitet. Bygg på StyrerAssistenten med moduler som Personalsystem og verktøy for kommunikasjon med foresatte
 • God oppfølging
  Og gratis kundestøtte hos hyggelige konsulenter med erfaring fra bransjen. Gode kurstilbud som inspirerer og engasjerer.
 
Vi bruker cookies for å måle trafikk og forbedre brukeropplevelsen på nettsiden