nyhet

Espira utvider samarbeidet med Barn-Nett
Av May-Britt A. Tenold
Publisert 31.mai 2017

Espira satser på HMS og kvalitet.


Målet er å samkjøre alle barnehagenes HMS- og personaldokumenter og samtidig åpne for nye muligheter. Den nye løsningen gir personalet på avdelingene tilgang til relevante dokumenter i en flott mobiltilpasset nettside. Espira-ledelsen har i samarbeid med Barn-Nett investert tid og ressurser for å kvalitetssikre alle HMS-dokumenter.

Jeg snakker med en tydelig stolt Tone Tenold, daglig leder og gründer i Barn-Nett.

"4. mai 2017 hadde vi den første igangsettingen med en Espira-barnehage. I dag er allerede 49 barnehager i gang med ny løsning. Vi i Barn-nett er så nysgjerrig på hvordan brukere opplever både produkt og kundestøtte, at vi har valgt å oppfordre alle Espira-barnehagene til å svare på en brukerundersøkelse. Det er viktig for oss å få informasjon om hva vi kan gjøre enda bedre, og så er det jo hyggelig å få litt ros også", sier Tone.


Eksempler på hva personalet kan få tilgang til på mobiltilpasset nettside er: 

  • Rolletilpasset HMS- og personaldokumenter
  • utvalgte arkivmapper
  • stoffkartotek
  • mulighet for å dele de dokumenter man ønsker

"Det blir lettere å delegere administrative oppgaver, samtidig som styrer sitter med oversikt og kontroll. Denne løsningen kombinert med gratisappen Barn-Nett eAsy gjør det enkelt å jobbe digitalt. Resultatet blir mer oversikt, mindre tidsbruk på utskrifter, permer og papirer og fremfor alt: Tryggere barnehager der HMS-arbeid er en naturlig del av hverdagen".


"Vår brukerundersøkelse viser at kundene er tilfreds med både produkt og kundestøtte. Det er en glede å formidle dette videre til alle ansatte i Barn-Nett. Både utviklere og konsulenter jobber med et brennende engasjement for å gjøre det administrative arbeid enklest mulig i barnehagene. Helt i tråd med vårt slagord om å gi de voksne i barnehagen "-mer tid til det som er viktig"


Dette er en ideell løsning for kommuner og grupperinger. Det er lett å tilpasse dokumenter, og logo eller kommunevåpen.


Hvordan tror du løsningen vil påvirke arbeidsdagen i barnehagen?

"Fint å ha tilgang til HMS også på tur. Godt å alltid ha oppdatert HMS uten å måtte huske å kopiere og sette i perm fortløpende" Sissel, Espira Vanse


"Letter mitt arbeid. Slipper unødig papirbruk. Samler alt på et sted." Kathy, Espira Torshovdalen


"Jeg tror det vil forenkle HMS arbeidet, og gjøre medarbeiderne mer selvhjulpne." Ruth, Espira Solkroken


"Bruke mindre tid på administrative oppgaver" Line, Espira Grefsen stasjon barnehage


 
Vi bruker cookies for å måle trafikk og forbedre brukeropplevelsen på nettsiden