nyhet

Time kommune satser på kvalitet i barnehagene
Av May-Britt A. Tenold
Publisert 30.januar 2018

Time kommune satser på kvalitet i barnehagene og har besluttet at alle de 9 kommunale barnehagene nå får ta i bruk bransjerettede, trygge IT-løsninger. Komplett HMS-løsning med mobiltilpasset verktøy gir barnehagene et brukervennlig og gjennomprøvd system. 


Barn-Nett sin løsning for kommuner gir:


 • Ferdige HMS-dokumenter, klare til bruk! Dokumentene er organisert i et ryddig system med strukturer som f.eks miljørettet helsevern og beredskap.
 • Skreddersydd HMS til deres kommune. Det er enkelt å tilpasse dokumenter.
 • Direkte lenker i HMS-dokumentene til aktuelle temaer og relevante ressurser som f.eks. lovdata.no og udir.
 • Barnehageansatte med HMS i lommen! Gjennom sikker pålogging får ansatte tilgang til HMS-kapitler, stoffkartotek og andre delte dokumenter. 
 • Barn-Nett eAsy app: avviksmelding, skanning, sjekklister, risikovurdering, loggføring fra mobil. Leder mottar oversikter og ferdig utfylte avviksmeldinger  
 • Automatiske oppgraderinger
 • Trygg lagring med backup


Kvalitetskontroll 

Løsningen sikrer at barnehagene jobber med riktig utgangspunkt. Dokumenter kan tilpasses sentralt og/eller for hver enkelt barnehage.

Med Barn-Nett sin eAsy app blir det enklere å oppfylle dokumentasjonskravene som stilles.  Man unngår at dokumenter hoper seg opp i permer og på skrivebord. Samtidig sparer de både miljø, tid og kostnader på utskrifter, skanning og organisering. De ansatte får mer tid til det som er viktig: BARNA!


Når man skal i gang med nye IT-løsninger er god oppfølging og tilpassede kurs særlig viktig.

Barn-Nett tilbyr derfor gratis:

 • brukerstøtte
 • igangsetting
 • oppstart


Mange av styrerne i Time kommunes barnehager var nylig samlet på Sola Strandhotell for et to-dagers arbeidskurs med HMS i sitt nye verktøy. Kursholderne Bodil og Torbjørn har begge lang erfaring som styrer i barnehage og kjenner derfor godt til hverdagen og utfordringene som kursdeltakerne sitter med.

Så hvordan opplever de kurset og ny IT-løsning? Både styrere og verneombud kommer med tilbakemeldinger:

 

Marion Gjerme, verneombud i Nyland Barnehage:

-Jeg synes det var bra at vi fikk prøve å trykke selv i samspill med en praktisk gjennomgang på storskjerm. Vi fikk gode tips, god hjelp og forståelige eksempler på viktigheten av det vi holder på med. 

Første inntrykket er at dette er et meget bra produkt!

 Norunn Lende, styrer i Nyland barnehage:

 • Veldig nyttig kurs der vi lærte mykje om kva vi må gjera og korleis vi skal gjere det. Praktisk nyttig kurs med mange gode tips og triks. 

 • Har fått eit anna syn på kor viktig det er å jobbe systematisk og tettare med dette saman med verneombud og heile personalet.

Gjennom årshjulet får barnehagen kontroll over HMS-arbeidet på en enkel og gjennomførbar måte. Når tilsynet kommer på besøk, er alt arbeid elektronisk dokumentert gjennom arkivsystemet.Er dette interessant? Ta kontakt via dette skjemaet, eller ring oss på 55 53 02 30En leverandør med lang fartstid!

Da Barn-Nett startet opp i 2003, var det den første bedriften i Norge som kunne levere et komplett administrasjonssytem for barnehager.  Gjennom år med tett kundekontakt og drift av egen barnehage, har de opparbeidet enestående kunnskap om hva ulike barnehager ønsker og trenger for å effektivisere driften.

-Vi er opptatt av å lytte til brukerne, forteller gründer og daglig leder Tone Tenold. På den måten videreutvikles systemet for å dekke alle behovene en moderne barnehage har. Hensyn til personvern blir ivaretatt, samtidig er informasjonen alltid tilgjengelig der man trenger den.


Dette sier kunder:
 
Hilde Løberg reviewed Barn-Nett — 5 star
Oppdatert og trygt HMS system! Flotte folk som alltid er hjelpsom og tilgjengelig!
 


 
Tone Bækkelie Jacobsen reviewed Barn-Nett — 5 star
Supre på service og ekstraservice! Tålmodige, kjappe og tilgjengelige på support. Anbefales!
 
Lill Tove Furre reviewed Barn-Nett — 5 star
Barn-Nett er kvalitet på høyeste nivå. StyrereAssistenten bidrar til å gjøre meg til en bedre daglig leder og er med på å heve kvaliteten i barnehagen. Takk til deg Tone og resten av din fantastiske stab

Jeanette Villanger Håland reviewed Barn-Nett — 5 star
Hadde aldri klart oss uten!


 
Vi bruker cookies for å måle trafikk og forbedre brukeropplevelsen på nettsiden