nyhet

HMS-system som fungerer i praksis i barnehagen.
Av May-Britt A. Tenold
Publisert 14.januar 2019


Med styringsverktøyet StyrerAssistenten ønsker Barn-Nett å gjøre HMS-arbeidet enklere og mer oversiktlig for deg som barnehagestyrer, samtidig som kravene i lover og forskrifter overholdes.


Med StyrerAssistenten forholder du deg enkelt til både plandokumenter og årshjul – med færre enn ti punkter på gjørelisten hver måned, sier daglig leder og gründer Tone Tenold. 


Ved hjelp av løsningen vår kommer du deg sikkert og systematisk gjennom HMS-arbeidet, samtidig som du enkelt finner dokumentene du trenger til enhver tid. Dette er ferdige, bransjerettede HMS-dokumenter som kan brukes som de er, med mulighet for tilpasning til den enkelte barnehage. Slik oppnås det enkelt en skreddersydd HMS-løsning. Dette er et gjennomprøvd produkt som mange er fornøyd med.


Nytt i 2019 er at det systematiske HMS- arbeidet er fordelt mellom styrer/verneombud og pedagogiske ledere. Dette er for å ansvarliggjøre mellomlederne(pedagogiske ledere) og styrke sikkerheten, spesielt barns sikkerhet i barnehagene.


Med StyrerAssistenten følger også en App som lastes ned gratis. Her kan du melde avvik, risikovurdere og loggføre. Daglige eller periodevise sjekklister finner du også i denne Appen.  Alt som registreres i Appen kommer direkte inn i StyrerAssistenten. Slik unngår man mellomledd som resulterer i store papirbunker på skrivebordet.Når tilsynene kommer på besøk, er allerede HMS-rutinene dokumentert og ligger klart til å vises frem fra arkivet, smiler Tenold og legger til at barnehagene på denne måten også får laget sin egen skryteliste over arbeidet som gjøres.


Vil du se hvordan det virker? 
Ta kontakt via dette skjemaet, eller ring oss på 55 53 02 30
 


Barn-Nett tilbyr både kurs og fri brukerstøtte der du møter hyggelige kundeveiledere med erfaring fra barnehagebransjen. Hundrevis av barnehager har allerede valgt Barn-Nett som sin løsningsleverandør.


Litt mange IT-systemer og leverandører å forholde seg til?

Barn-Nett leverer også personalsystem og system for kommunikasjon mot foreldre. Dataene fra både personalsystem og kommunikasjonssystem fanges opp i StyrerAssistenten. 
Vi bruker informasjonskapsler for å måle trafikk og forbedre brukeropplevelsen på nettsiden