nyhet

For kommunale barnehager!
Av May-Britt A. Tenold
Publisert 16.oktober 2018

Med denne IT-løsningen kan kommunen ta vare på alt det gode arbeidet som allerede er gjort innenfor HMS, ved å sette det inn i et brukervennlig og fleksibelt system. Her ligger det stort bibliotek med ferdige, bransjerettede HMS-dokumenter i bunn. 

HMS ansvarlig i kommunen kan kvalitetssikre at riktige dokumenter benyttes av alle, på tvers av barnehager. Enkeltbarnehager kan også tilpasse etter lokale behov. 


Webløsning

Barnehagens HMS og utvalgte dokumenter deles enkelt til ansattes telefon, nettbrett og pc. En felles digital mappe, HMS-avdeling, gjør hverdagsrutinene enklere og alltid tilgjengelig. Beredskapsmappen gjør personalgruppen godt rustet til krisehåndtering. En slik digital løsning sparer miljøet og barnehagen unngår vedlikehold av permer.

Nye brukere får kostnadsfri grunnopplæring og klargjøring av systemet. Pakken inkluderer også sikkerhetsløsning med daglig backup. Alle brukere får gratis kundestøtte. 


Elektronisk dokumentasjon i trygge IT-løsninger

Velger du Barn-Nett som leverandør av IT-løsninger til barnehagen kan du være trygg på at dataene dine er sikret gjennom en rekke tekniske og organisatoriske tiltak. Vi tilbyr også systemkurs som viser deg hvordan du jobber etter norsk lov, GDPR og Datatilsynet sine retningslinjer.

Lovverket pålegger barnehagene å dokumentere sitt HMS arbeid. Med StyrerAssistenten lagres dokumentasjon i ryddige elektroniske mapper. Gjennom vår gratis App, Barn-Nett eAsy kan alle ansatte også enkelt dokumentere og registrere avvik og sjekklister direkte på telefonen. Registreringene legges automatisk til behandling i StyrerAssistenten. 

Sjekklistene har vi allerede laget for deg, men med fleksibiliteten til å ta bort eller legge til det du måtte ønske. SMS- og e-post varsling gir styrer beskjed dersom noe blir registrert på avdelingene. 


Lyttende utvikling

- HMS for barnehager er det jeg jobber aller mest med, sier Tone Tenold, daglig leder og gründer i Barn-Nett. Systemet har i mange år blitt videreutviklet i tett kontakt med barnehagene, og er derfor blitt en innholdsrik og brukervennlig løsning. Ved å lytte til hva som skjer, hvilke behov som oppstår i barnehagene skaper vi sammen fleksible og trygge løsninger. 


Løsningen passer godt for både kommuner, grupperinger og enkeltbarnehager. Gjennom personlig oppfølging, skreddersydde kurs og individuelle ordninger kommer man raskt i gang og får god utnyttelse av systemet.


Telefon: 55 53 02 30


Kontaktskjema

 
Vi bruker informasjonskapsler for å måle trafikk og forbedre brukeropplevelsen på nettsiden