<![CDATA[Barn-Nett - Aktuelt nå]]>Sat, 18 Nov 2023 16:07:01 +0100Weebly<![CDATA[HMS-SYSTEM SOM FUNGERER I PRAKSIS I BARNEHAGEN]]>Thu, 26 Nov 2020 12:17:07 GMThttp://barn-nett.no/aktuelt-naring/hms-system-som-fungerer-i-praksis-i-barnehagen
​Med styringsverktøyet StyrerAssistenten ønsker Barn-Nett å gjøre HMS-arbeidet enklere og mer oversiktlig for deg som barnehagestyrer, samtidig som kravene i lover og forskrifter overholdes.
 
– Med StyrerAssistenten forholder du deg enkelt til både plandokumenter og årshjul – med færre enn ti punkter på gjørelisten hver måned, sier daglig leder og gründer Tone Tenold.

– Ved hjelp av løsningen vår kommer du deg sikkert og systematisk gjennom HMS-arbeidet, samtidig som du enkelt finner dokumentene du trenger til enhver tid. Dette er ferdige, bransjerettede HMS-dokumenter som kan brukes som de er, med mulighet for tilpasning til den enkelte barnehage. Slik oppnås det enkelt en skreddersydd HMS-løsning. Dette er et gjennomprøvd produkt som mange er fornøyd med.
 
Med StyrerAssistenten følger også en App som lastes ned gratis. Her kan du melde avvik, risikovurdere og loggføre. Daglige eller periodevise sjekklister finner du også i denne Appen.  Alt som registreres i Appen kommer direkte inn i StyrerAssistenten. Slik unngår man mellomledd som resulterer i store papirbunker på skrivebordet.
 
Litt mange IT-systemer og leverandører å forholde seg til?
 
Barn-Nett leverer også personalsystem og system for kommunikasjon mot foreldre. Dataene fra både personalsystem og kommunikasjonssystem fanges opp i StyrerAssistenten.

]]>